Piliç marin biftek hazırlarken en çok merak ettiğim konu marinasyon süreci. Bu sürecin etin lezzetini ve dokusunu nasıl etkilediğini deneyimlemiş biri olarak, gerçekten de marinasyonun önemi yadsınamaz. Marinasyonu hazırlarken kullandığınız zeytinyağı ve limon suyu gibi malzemelerin etin iç yapısına ne kadar nufuz ettiğini görmek, sonuçta elde edilen lezzeti daha da değerli kılıyor. Ayrıca, bekletme süresi ile lezzetin artması da oldukça dikkat çekici. Sizce, bekletme süresini ne kadar uzatmak lezzeti daha da artırabilir? Denemek isteyenlere, hangi pişirme yöntemini önerirsiniz? Izgara mı, tava mı yoksa fırında pişirme mi?
Piliç marin biftek hazırlarken en çok merak ettiğim konu marinasyon süreci. Bu sürecin etin lezzetini ve dokusunu nasıl etkilediğini deneyimlemiş biri olarak, gerçekten de marinasyonun önemi yadsınamaz. Marinasyonu hazırlarken kullandığınız zeytinyağı ve limon suyu gibi malzemelerin etin iç yapısına ne kadar nufuz ettiğini görmek, sonuçta elde edilen lezzeti daha da değerli kılıyor. Ayrıca, bekletme süresi ile lezzetin artması da oldukça dikkat çekici. Sizce, bekletme süresini ne kadar uzatmak lezzeti daha da artırabilir? Denemek isteyenlere, hangi pişirme yöntemini önerirsiniz? Izgara mı, tava mı yoksa fırında pişirme mi?
Cevap yaz