Biberli biftek tarifini okuduktan sonra, etin kalitesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Özellikle yağ oranına dikkat etmek gerektiğini belirtmeniz çok faydalı oldu. Antrikot gibi yağlı kesimleri tercih etmek, gerçekten lezzeti artıracak gibi görünüyor. Ayrıca, marine işleminin bifteğe verdiği lezzeti de göz ardı etmemek lazım. Peki, etin marine edilmesi sırasında hangi sosların kullanıldığını denemek isterseniz, hangi farklı soslar önerirsiniz? Özellikle soya sosu dışında başka bir şey kullanmak isteyenler için alternatifler var mı?
Biberli biftek tarifini okuduktan sonra, etin kalitesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Özellikle yağ oranına dikkat etmek gerektiğini belirtmeniz çok faydalı oldu. Antrikot gibi yağlı kesimleri tercih etmek, gerçekten lezzeti artıracak gibi görünüyor. Ayrıca, marine işleminin bifteğe verdiği lezzeti de göz ardı etmemek lazım. Peki, etin marine edilmesi sırasında hangi sosların kullanıldığını denemek isterseniz, hangi farklı soslar önerirsiniz? Özellikle soya sosu dışında başka bir şey kullanmak isteyenler için alternatifler var mı?
Cevap yaz