Biftek etini pişirmenin en iyi yollarını incelediğinizde, hangi yöntemin sizin için en uygun olduğunu belirlemek zor mu? Izgara, tavada veya sous vide gibi farklı yöntemlerin her birinin kendine has avantajları olduğunu biliyor musunuz? Mesela, ızgaranın etin dış yüzeyini hızla mühürlediğini ve lezzetini artırdığını duydum. Peki, sizin için en önemli olan lezzet mi yoksa etin dokusu mu? Fırında pişirme ve haşlama yöntemleri de oldukça ilgi çekici görünüyor; belki de bu yöntemler ile daha yumuşak ve sulu bir biftek elde etmek mümkün olabilir. Siz hangi yöntemi denemek istersiniz?
Biftek etini pişirmenin en iyi yollarını incelediğinizde, hangi yöntemin sizin için en uygun olduğunu belirlemek zor mu? Izgara, tavada veya sous vide gibi farklı yöntemlerin her birinin kendine has avantajları olduğunu biliyor musunuz? Mesela, ızgaranın etin dış yüzeyini hızla mühürlediğini ve lezzetini artırdığını duydum. Peki, sizin için en önemli olan lezzet mi yoksa etin dokusu mu? Fırında pişirme ve haşlama yöntemleri de oldukça ilgi çekici görünüyor; belki de bu yöntemler ile daha yumuşak ve sulu bir biftek elde etmek mümkün olabilir. Siz hangi yöntemi denemek istersiniz?
Cevap yaz