Bifteklerin lokum gibi yumuşak olması için etin kalitesine, yağ içeriğine ve pişirme yöntemlerine dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğümde, hangi etin en iyi sonuçları vereceğini merak ediyorum. Genç hayvanların etleri gerçekten daha mı yumuşak? Ayrıca, marine etme yönteminin etkisini denemek ilginç olabilir. Sizce sirke veya limon suyu ile marine etmek, etin lezzetini nasıl etkiler? Düşük ısıda pişirmenin avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Evde bu yöntemleri uygulamak, gerçekten lokum gibi bir biftek elde etmemi sağlar mı?
Bifteklerin lokum gibi yumuşak olması için etin kalitesine, yağ içeriğine ve pişirme yöntemlerine dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğümde, hangi etin en iyi sonuçları vereceğini merak ediyorum. Genç hayvanların etleri gerçekten daha mı yumuşak? Ayrıca, marine etme yönteminin etkisini denemek ilginç olabilir. Sizce sirke veya limon suyu ile marine etmek, etin lezzetini nasıl etkiler? Düşük ısıda pişirmenin avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Evde bu yöntemleri uygulamak, gerçekten lokum gibi bir biftek elde etmemi sağlar mı?
Cevap yaz