Bu tarif bana çok cazip geliyor! Düdüklü tencere kullanarak etin bu kadar kısa sürede yumuşamasını sağlamak harika bir fikir. Acaba biftekleri marine etmek, lezzetini daha da artırır mı? Özellikle zeytinyağı ve limon suyu ile marine ettiğimizde nasıl bir sonuç alırız? Ayrıca, domates sosunun yerine hazır domates püresi kullanmak pratik bir alternatif olarak düşünülebilir mi? Sonuçta, her şeyin tam kıvamında olması için bu yöntemlerin de etkisi büyük olabilir. Sizce hangi baharatlar bu yemeğe daha fazla tat katardı?
Bu tarif bana çok cazip geliyor! Düdüklü tencere kullanarak etin bu kadar kısa sürede yumuşamasını sağlamak harika bir fikir. Acaba biftekleri marine etmek, lezzetini daha da artırır mı? Özellikle zeytinyağı ve limon suyu ile marine ettiğimizde nasıl bir sonuç alırız? Ayrıca, domates sosunun yerine hazır domates püresi kullanmak pratik bir alternatif olarak düşünülebilir mi? Sonuçta, her şeyin tam kıvamında olması için bu yöntemlerin de etkisi büyük olabilir. Sizce hangi baharatlar bu yemeğe daha fazla tat katardı?
Cevap yaz