Salçalı biftek tarifini okuyunca, bu kadar lezzetli bir yemeği nasıl bu kadar pratik bir şekilde yapabileceğimizi merak ettim. Özellikle bifteği marine etme yöntemini denemek istiyorum, çünkü etin yumuşak olması benim için önemli. Ayrıca, soğan ve sarımsağın kavrulması aşamasında çıkan kokunun bile iştah açıcı olduğunu düşünüyorum. Sizce, bu yemeğe eklemek için hangi sebzeler en iyi uyum sağlar? Ayrıca, sosunun yoğunluğunu artırmak için kaynatma aşamasını ne kadar uzatmalıyız? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Salçalı biftek tarifini okuyunca, bu kadar lezzetli bir yemeği nasıl bu kadar pratik bir şekilde yapabileceğimizi merak ettim. Özellikle bifteği marine etme yöntemini denemek istiyorum, çünkü etin yumuşak olması benim için önemli. Ayrıca, soğan ve sarımsağın kavrulması aşamasında çıkan kokunun bile iştah açıcı olduğunu düşünüyorum. Sizce, bu yemeğe eklemek için hangi sebzeler en iyi uyum sağlar? Ayrıca, sosunun yoğunluğunu artırmak için kaynatma aşamasını ne kadar uzatmalıyız? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz