Tavada tavuk biftek pişirmek için gereken malzemeler oldukça basit görünüyor. Tavuk göğsünü hazırlarken nelere dikkat etmemiz gerektiğini de merak ediyorum. Özellikle marine süresi ne kadar olursa daha lezzetli olur? Zeytinyağı ve limon suyu karışımını kullanmak bence iyi bir fikir ama eklemek istediğim başka baharatlar var mı? Tavuk bifteklerin pişme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun süre pişirmek mi daha iyi? Dinlendirme işlemi neden bu kadar önemli? Bu tarifin pratikliği çok hoşuma gitti ama başka yan yemek önerileri de var mı?
Tavada tavuk biftek pişirmek için gereken malzemeler oldukça basit görünüyor. Tavuk göğsünü hazırlarken nelere dikkat etmemiz gerektiğini de merak ediyorum. Özellikle marine süresi ne kadar olursa daha lezzetli olur? Zeytinyağı ve limon suyu karışımını kullanmak bence iyi bir fikir ama eklemek istediğim başka baharatlar var mı? Tavuk bifteklerin pişme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun süre pişirmek mi daha iyi? Dinlendirme işlemi neden bu kadar önemli? Bu tarifin pratikliği çok hoşuma gitti ama başka yan yemek önerileri de var mı?
Cevap yaz