Bu nefis beşamel soslu mantarlarla hazırlanan biftek tarifini gördüğümde hemen denemek istedim. Bifteği marine etme süresi gerçekten önemli mi? Ayrıca mantarları pişirirken suyunu salmasını beklemek neden bu kadar kritik? Beşamel sosun kıvamını ayarlarken dikkat etmemiz gereken başka püf noktaları var mı? Son olarak, yanına pilav ya da patates püresi ile sunmanın lezzeti artıracağı kesin gibi görünüyor. Bu tarifi denedikten sonra misafirlerimden nasıl bir geri dönüş alırım, merak ediyorum!
Bu nefis beşamel soslu mantarlarla hazırlanan biftek tarifini gördüğümde hemen denemek istedim. Bifteği marine etme süresi gerçekten önemli mi? Ayrıca mantarları pişirirken suyunu salmasını beklemek neden bu kadar kritik? Beşamel sosun kıvamını ayarlarken dikkat etmemiz gereken başka püf noktaları var mı? Son olarak, yanına pilav ya da patates püresi ile sunmanın lezzeti artıracağı kesin gibi görünüyor. Bu tarifi denedikten sonra misafirlerimden nasıl bir geri dönüş alırım, merak ediyorum!
Cevap yaz